اذا كان لديك اعتراض او شكوى من / على، الاخبار الرجاء التواصل معنا عبر البريد الالكتروني : norwayvoice@gmail.com، وفي حال لم تكن راضي عن نتائج / اجابات مؤسسة صوت النرويج فعليك التوجه الى مجلس الصحافة للاعتراض.

المحرر المسؤول رئيس مجلس الادارة : وسام كريم العزاوي

Ansvarlig redaktør og administrerende direktør NorwayVoice / NVTV – Wisam K. H. Alazawi, wisam@wisam.no

Hvis du har en klage på et program, vennligst skriv til oss på norwayvoice@gmail.com – det viktig for oss å rydde opp i urett
Dersom du er misfornøyd etter at du har kontaktet oss, vil PFU (Pressens faglige utvalg) undersøke konkrete klager om programmer og annonser. På www.pfu.no og på 22 40 50 40

NTV Norgs tv på arabisk og norsk

Om oss og vår virksomhet

NTV er et religiøst og politisk uavhengig, ikke-statsstøttet media-foretak med fokus på opplysning og opplæring. Programmene våre presenteres for tiden på både norsk, arabisk, engelsk, tigrinja, somalisk og kurdisk.

NTV er en TV-Kanal, Radiokanal og Bladet for minoritetsgrupper som oppholder seg i Norge. Den ble etablert i mars 2008, fordi det var et særskilt behov for en kanal som kunne gi mennesker med arabisk bakgrunn nødvendig og relevant informasjon. Opp i gjennom årene har det vært en stor andel mennesker med arabisk bakgrunn som har ankommet Norge. Disse personene har blitt fordelt utover ulike fylker og kommuner i landet, og mange av dem risikerer å bli isolert siden de ikke kan det norske språket.